Folkevogn.no

Om oss

Her hos Hot Shop AS - folkevogn.no har vi drevet med deler til veteran Volkswagen siden 1984 og lagerfører nå over 8000 forskjellige artikler til din klassiske Volkswagen. Vi har en leveringsdyktighet på 98% i snitt og målet vårt er å kunne levere/sende lagervarer samme dag som du bestiller. I tillegg har vi et stort NOS-og bruktlager.

Vi har avtaler med alle de store aktørene i markedet;
-Empi
-JP Group
-CSP
-VW Heritage
-BBT
-West Coast Metric
-Wolfsburg West
-ISP West
-Vintage Speed
-CB Performance
-TMI
-SoCal
-Kerscher
-Just Campers
-Werk34
-Motul 

samt mange mindre aktører, og skaffer alt alle disse har i sitt sortiment. Vi gir gode tilbud og pakkeløsninger på større uttak også, så ikke nøl med å spørre oss!
Vi støtter og hjelper en rekke klubber og arrangementer landet over, og er tilstede på SCC, landets største treff for luftkjølte Volkswagens.Tilsammen er vi 6 årsverk på huset hvor alle er entusiaster med lang og bred erfaring, og ønsker å hjelpe så langt vår kunnskap strekker til.


Klikk & Hent
I tillegg til fysisk butikk og nettbutikk tilbyr vi Klikk&Hent. Med denne løsningen kan du hente din ordre hos oss når det måtte passe for deg i vårt Klikk&Hent-rom i vår butikk i Trøgstad. Når pakken er klar til henting vil du motta en faktura på epost som inneholder en hentekode til kodelåsen på døren til Klikk&Hent-rommet. Pakken kan etter mottatt faktura hentes når som helst på døgnet. Siste frist for bestilling Klikk & Hent samme dag (mandag - fredag) er 16:00 (forutsetter at alle varer som bestilles er på lager). Inngangen til rommet er plassert på baksiden av butikkbygget, på endeveggen mot garasjerekken. Obs! Rommet er kameraovervåket.

Les mer om hvordan komme i kontakt med oss her

Kontakt

Navn: Hot Shop AS
Postadresse: Postboks 100 1861 Trøgstad
Adresse: Industriområdet Grav 4, 1860 Trøgstad
E-postadresse: post@folkevogn.no
Telefonnummer: +47 69 82 51 00

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.